Witte én gezonde tanden
mét PD Excellent Oral Care
Wie zijn wij?

Familiebedrijf met het fundament in Amsterdam / Ilpendam o.l.v. Petra J. Ruijs. Ruim 10 jaar exclusief distributeur geweest van BriteSmile totdat wij een eigen productlijn ontwikkelde PD | Excellent Oral care.

Met enige bescheidenheid zouden wij graag willen vertellen dat wij ons werk heel serieus nemen. Wij ontwikkelen, zoeken en vinden de beste tand- en mondverzorgings producten die op de wereld te vinden zijn. Een groot deel daarvan bieden wij aan onder ons eigen label 'PD | Excellent Oral care.'.

Die passie voor wat we doen is het fundament onder ons bedrijf.

Het echte geheim schuilt in de recepten van onze producten. Zo zijn wij fervente fans van het ingrediënt nano-Hydroxyapatiet en zijn wij kritisch ten opzichte van het gebruik van fluoride. nano-Hydroxyapatiet is hetzelfde kristal als waar tanden uit zijn opgebouwd. Het hecht zich aan de tanden in beschadigingen en tubulies (de kleine kanaaltjes in de tanden) en 'repareert' zo als het ware de tanden. Wetenschappers uit de hele wereld zijn van mening dat nano-Hydroxyapatiet hét tandverzorgingsmiddel van de toekomst is!

Op basis van die kennis ontwikkelden wij de PD CrWR behandeling. In slechts één uur tijd verwijdert deze methode vlekken, maakt zij schoon (en daardoor witter) én repareert zij waar mogelijk. Het resultaat is het herstellen van de natuurlijke witheid van de tanden.

Wij exporteren inmiddels naar tal van landen in Europa, Turkije én Arabische landen en bereiden ons voor op markt-introductie in de Verenigde Staten van Amerika.

Wij nemen tand- en mondverzorging erg serieus en hopen daarmee een bijdrage te leveren aan een gezonder lichaam en geest!

We zijn trots op wat we zijn en wat we doen!

Met hartelijke groet,

Petra J. Ruijs - DGA PrevDent International BV

 


 

PrevDent International BV  -  Jaagweg 12A  -  1452 PB Ilpendam  -  The Netherlands

Ph. +31 (0)206617744  -  F. +31 (0)206617745  -  E info@prevdent.eu  -  W www.prevdent.eu

Chamber of Commerce 30196700  -  VAT NL813430550B01

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze producten, noviteiten en activiteiten, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief;