Witte én gezonde tanden
mét PD Excellent Oral Care
Voor tandartsen

Sinds 1 november 2012 is het in de Europese Unie niet meer toegestaan tanden te bleken met producten die méér dan 6% waterstofperoxide bevatten. Dat heeft ons uitgedaagd op zoek te gaan naar een formule die patiënten toch de zo gewilde stralend witte tanden zou bezorgen. Wij zijn er in geslaagd een behandelmethode te ontwikkelen die méér oplevert dan wittere tanden alleen.

Met gepaste trots presenteren wij u ‘PD Cleaning, (re)Whitening & Repair-procedure’ dé in-office chair-side 6% H2o2 - nHAP methode die werkt! Tot 11 nuances witter, heft  tandgevoeligheid op, zonder dehydratie van de elementen en mét reparerende functie van tandglazuur in een behandeling van ca. één uur.

Onze methode maakt onder andere gebruik van een combinatie van waterstofperoxide (H2o2) én nano-hydroxyapatiet (nHAP) en voldoet aan alle wettelijke eisen en voorwaarden.
De PD CrWR methode verwijdert aanslag, onttrekt vuil aan de elementen, én repareert tegelijkertijd beschadigd tandglazuur door middel van de re-mineraliserende werking van de nano-HAP die in het product verwerkt is.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij uw nieuwsgierigheid hebben opgewekt en dat u vragen heeft.
Zoals; ‘wat zijn de werkzame stoffen?, zijn er klinische studies over nano-hydroxyapatiet?, hoe zien de resultaten van een 1-uurs behandeling er uit?, wat kosten deze procedures?, enzovoorts’.

Op onze Dental Professional website (www.prevdent.eu/professionals) vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook treft u daar foto’s aan van de resultaten die wij met de PD CrWR methode bij tal van patiënten hebben behaald.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan nodigen wij u gaarne uit contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020.6617744. Wij staan u graag te woord!

PD CrWR procedures zijn sinds december 2012 beschikbaar. Een demonstratie in uw praktijk zullen wij gaarne, op afspraak, verzorgen.

Petra J. Ruijs (+316-46098999)
Sales Manager
PrevDent Europe

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze producten, noviteiten en activiteiten, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief;