Witte én gezonde tanden
mét PD Excellent Oral Care
Vragen & Antwoorden
Vraag: Hoe lang blijven mijn tanden wit?
Antwoord

Uw tanden zijn net zo individueel en uniek als uzelf en daarom verschillen de feitelijke resultaten als u uw tanden laat bleken. Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van PD CrWR - met inachtneming van goede mondhygiëne en normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken - na het tanden bleken twee tot drie jaar gehandhaafd.

 

Vraag: Is PD CrWR veilig?
Antwoord:

Veilig? Jazeker! Als enige professionele tanden bleekmethode maakt PD CrWR gebruik van een laag percentage waterstofperoxide bij het tanden bleken. Daardoor is PD CrWR een veilige methode om uw tanden weer hun natuurlijke witte kleur te geven.

 

 

Vraag: Doet het pijn?
Antwoord:

Het PD CrWR procedé is gewoonlijk pijnloos. Een heel klein percentage mensen ervaart een lichte, doffe, "pijn" na de behandeling. Met een pijnstillend middel is die goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

 

 

Vraag: Is de PD CrWR behandeling voor iedereen geschikt?
Antwoord:

Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan profiteren van het gebruik van PD CrWR. Zelfs diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel, tabak of tetracycline hebben. Uw PD-tandarts zal bepalen wat het beste voor u is en wanneer u uw tanden kunt bleken.

 

 

Vraag: Hoe wit worden mijn tanden?
Antwoord:

Uit onderzoeken is gebleken dat met PD CrWR tanden gemiddeld negen nuances witter worden. Dit is bewezen aan de hand van de leidraad voor dentale nuances die door tandartsen over de hele wereld wordt gebruikt. De resultaten hangen natuurlijk af van de kleur van uw tanden en uw omstandigheden. Uiteindelijk is het doel de voor u optimale natuurlijke witte kleur te bereiken. Tijdens de consultatie bespreekt de PD Specialist wat u persoonlijk in uw individuele situatie kunt verwachten bij het tanden bleken.

 

 

Vraag: Wat kost een PD CrWR behandeling?
Antwoord:

De adviesprijs voor een complete PD CrWR behandeling bedraagt 495 euro. Wanneer je je bedenkt dat een eenmalig bezoek aan een PD Specialist indrukwekkende resultaten geeft en dat u voor jaren plezier hebt aan de behandeling is een PD CrWR behandeling het geld meer dan waard. Wie wil er niet stralend uitzien, u zult zien dat uw zelfbewustzijn groter wordt als u met een gerust hart een stralende lach kunt laten zien! Witte tanden zorgen voor een jonge en gezonde uitstraling. PD is een TOP product en voor tanden bleken geldt absoluut dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn!

De genoemde prijs is een adviesprijs, het staat de PD Specialisten vrij hun eigen prijsbeleid te bepalen. Daardoor kunnen er prijsverschillen voorkomen waarvoor PD geen verantwoordelijkheid kan nemen. Het is daarom de moeite bij diverse PD Specialisten navraag te doen en/of hun websites te bezoeken.

 

 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze producten, noviteiten en activiteiten, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief;