Witte én gezonde tanden
mét PD Excellent Oral Care
Tanden bleken in één uur!

Tot 8 - 9 tinten wittere tanden, pijnloos tanden bleken in een behandeling van slechts één uur, met de PD Cleaning, (re)Whitening & Repair methode.

Steeds meer mensen willen graag schone, witte tanden. Zodat ze vrijuit kunnen lachen en praten. Een goed verzorgd gebit geeft immers ook zelfvertrouwen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk op tal van manieren je gebit goed te verzorgen en waar gewenst te corrigeren. Het begint bij veilig tanden bleken!

Tanden bleken is de laatste decennia een echte 'hype' geworden. Dat gebeurde niet altijd op professionele en veilige wijze. Gelukkig heeft de wetgever in 2012 bepaald dat tanden bleken alleen nog maar door de tandarts mag worden aangeboden en uitgevoerd. Het beste is een behandeling van slechts één uur bij de tandarts zelf.

PrevDent International BV heeft een in-office 'tanden-bleek' methode ontwikkeld met toepassing van nano-Hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan waterstofperoxide (slechts 6%). Verkrijgbaar bij de tandarts. Dat maakt tanden bleken veilig en bovenal; pijnloos!

Wilt u weten waar bij u in de buurt uw tanden kunt bleken een tandarts bereikbaar is die de PD CrWR methode aanbiedt? Klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze producten, noviteiten en activiteiten, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief;